• PRETURI
  • Retele sociale
  • Localizare pe harta

Termeni comerciali – condiţii generale de garanţie, vânzare şi service

Art. 1 Preţul mărfii este cel afişat pe website, în cataloage sau oferte promoţionale şi este EX-WORKS, (loco depozit Valgaf NSD sau service-urile partenere).

Art. 2 Punţile comandate se facturează la livrarea din depozit, indiferent de cantitate.

Art. 3 Plăţile se pot efectua numerar, cu ordin de plată sau cu cardul.

Art. 4 În cazul în care pentru moment unul din modelele de punți nu se află în stoc, termenul de livrare din Polonia este de maxim 30 de zile pentru livrare normala si 8 zile pentru livrare in regim de urgenta prin UPS.

Art. 5 În cazul în care puntea veche are una sau mai multe bare de torsiune lipsă, rupte sau defecte, preţul punţii noi recondiţionate se majorează cu câte 180 lei (inclusiv TVA) pentru fiecare bară.

Art. 6 Termenul general de garanţie al punţilor este de este 12 luni fără limită de kilometri pentru modelele Peugeot Partner şi Citroen Berlingo şi de 24 luni fără limită de kilometri pentru Peugeot 206.

Art. 7 Constatările şi problemele de garanţie se rezolvă numai într-unul din service-urile partenere agreeate de firma noastră.

Art. 8 Garanţia acoperă numai puntea şi valoarea manoperei in limita a 200 lei. Garanţia nu acoperă cheltuielile cu deplasarea autovehiculului la service.

Art. 9 In cazul în care sesizarea de garantie se dovedește a fi intemeiata, se procedeaza la inlocuirea punții defecte cu alta nouă.

Art. 10 Nu fac obiectul garanţiei defecţiunile apărute ca urmare a supraîncărcării autovehiculelor.

Art. 11 Nu fac obiectul garanţiei barele de torsiune rupte ca urmare a supraîncărcării.

Art. 12 Nu fac obiectul garanţiei defecţiunile apărute la maşină, care nu se află localizate la punte. Ex: rulmenţi butuc roată, cilindri frână, repartitor frână, discuri de frână, etc.

Art. 13 Preţul punţilor şi manopera de înlocuire nu include şi remediarea defecţiunilor constatate cu ocazia demontării punţii defecte cum ar fi defecţiuni la sistemul de frânare, la roţi, amortizoare, etc. (Ex: cabluri de frână, rulmenţi butuc roată, cilindri frână, repartitor frână, discuri de frână, etc.).

Art. 14 Toate vânzările de punți noi se fac numai cu acceptarea returnării la schimb de către client a punții defecte. In cazul în care puntea veche nu a fost returnată nu se acordă garanție pentru puntea nouă livrată. Recomandăm păstrarea documentului de returnare a punții vechi împreună cu certificatul de garanție și factura de achiziție a punții noi.

Art. 15 In cazul în care clientul nu mai dorește folosirea punții achiziționate de la noi, aceasta se poate returna în termen de 14 zile de la livrare, cu achitarea costurilor integrale de transport tur-retur.

Art. 16 Nu se acceptă retur punțile care au fost montate pe mașină și au fost folosite.

Art. 17 Banii se returnează imediat (în maxim 48 de ore), numai în contul bancar al clientului. Nu se returnează bani numerar. De aceea, în momentul returnării produsului vă rugăm să furnizați și datele bancare pentru transferul banilor.

 

 

  • Echipa