Impresii

Sunt foarte multumit de cum au decurs toate demersurile pentru a achizitiona o punte spate pentru un Peugeot 306 SW, incepaind cu consultanta , lansarea comenzi , livrarea si returnarea celei vechi. Directorul Comercial Alin Parvu a dat dovada de multa seriozitate, promtitudine si mai ales transparenta, mi-a pus la dispozitie AWB-urile firmelor de curierat , atat cea din Polonia , cat si cea din Romania.Puntea reconditionata in Polonia merita toti banii, este ca si noua , atat la aspect cat si lanbsp; functionalitate. Am montat-o si circul de cateva zile , functioneaza perfect , este peste asteptarile mele.nbsp;Cu siguranta recomand aceasta firma , nu veti regreta.Va mutumesc ,nbsp;
Onisor Sorin, Brasov
2023-02-06 04:02:25
Recomand
Ionut Murariu, Botoșani
2019-06-29 05:06:34
L-am contactat telefonic pe domnul Alin Parvu pentru a-mi inregistra o comanda pe la ora 15.00. Dumnealui a fost foarte amabil(rar mai intalnesti asemenea oameni, chiar daca vor sa-si vanda produsul), iar la ora 09.00 a doua zi am fost contactat de catre curier. Chiar daca puntea este reconditionata, arata ca noua. Scriu recenzia dupa aproximativ o luna, timp in care am condus masina cam 3000 de km. Masina se comporta excelent la drum, fapt pentru care sunt multumit de alegerea facuta, chiar daca pretul este mai ridicat fata de alti ofertanti.

Pe scurt: livrare prompa, produs excelent, societate de incredere, oameni deosebiti.

Recomand!
Cotoroi Silviu, Barlad
2017-11-21 08:11:50
Trebuia sa schimb puntea la un peugeot 206sw din 2004, dar nu gaseam nicaieri o punte de la dezmembrari, am cautat pe google, am incercat toate firmele ce le gaseam dar toate ziceau ca nu mai au, intre timp am ajuns la sfarsit la google search (da, am batut ultimul nivel de la google search) si nici atunci nu am gasit.

Dupa asta m-am gandit sa caut ceva reconditionari, insa mecanicul m-a sfatuit sa fie o firma care sa ofere garantie si factura la puntile reconditionate, asa ca am cautat, am gasit mai multe solutii, am zis sa nu ma grabesc, sa incerc si la reprezentanta sa vad cat e o punte. Asa ca m-am dus la reprezentanta, doar ca sa mi se vorbeasca ca si cu un vaisamar (in plus, ei cereau 1950 lei pe o punte noua), mi-am introdus organul genital si am decis sa iau de la o firma de reconditionari.

Am ales aceasta firma dupa mai multe criterii (pret / impresie / locatie), il sun pe un domn Alin Pirvu, nume scris la lista cu preturi, si domnul mi-a raspuns la toate intrebarile care le aveam si am decis sa comand o punte de la ei pentru 1350 lei, si urma sa o dau la schimb pe cea veche.

Puntea a venit in cele din urma, am pus-o, si mecanicul a fost placut surprins ca puntea era in asa stare buna, adauga el parca e noua. Dupa ce s-a montat puntea, am luat-o in teste pe un drum cu pietre cubice (cum era pe vremea tovarasului) si nu se mai auzea nici un troncanit, rotile nu mai stateau de parca se rupeau, totul era bine.

Insa o singura nemultumire am avut cu toata comanda: curierul ales, nu recomand fan curier, am avut si de data asta problema cu ei (i-am zis si domnului Alin de aceasta problema) si nu a fost prima data cand am avut probleme cu ei (am vandut si eu un produs, am setat ca plata sa fie platita tur retur la cumparator sau destinatar, si aflu ca din banii vanzarii au scazut ei transportul).
Catalin BAZ, Orastie
2017-08-29 04:08:42

Lasa impresia ta
  • Echipa