Achiziționăm punți spate defecte de

Renault Kangoo 1 și

Peugeot Partner - Citroen Berlingo
      Firma Valgaf NSD Srl din Suceava importă şi distribuie în România punţi spate recondiţionate pentru mărcile Peugeot - Citroen și Renault. Punţile sunt recondiţionate în Polonia de firma Antalex ZPHU care are o experienţă de 9 ani în acest domeniu, fiind recunoscută ca cea mai importantă companie din Europa specializată în acest tip de operaţiuni. Ţările în care compania Antalex exportă punţi recondiţionate sunt Franţa, Belgia, Germania, Spania, Rusia, Finlanda, Suedia, Austria şi începând din anul 2013 şi în Romania.

      Vă invităm să urmăriţi mai jos un scurt videoclip în care este prezentată în câteva secvenţe firma Antalex şi etapele de recondiţionare a punţilor.

          

     In doar 2-3 ore, cât durează manopera de înlocuire, puteţi avea pe maşina dumneavoastră o punte excelentă cu garanţie 2 ani (pentru Peugeot 206, 306, 307, 3008, Renault Megane, Laguna, Scenic, Citroen Xsara, Saxo, C4, etc. ) sau 1 an (pentru Partner/Berlingo/Kangoo). Tot ceea ce trebuie să faceţi este să lansaţi o comandă telefonică la firma noastră, iar a doua zi puntea este livrată gratuit la adresa pe care o menţionaţi, prin curierat. (Notă: livrarea se face gratuit numai în localitățile care au depozite Dragon Star Curier).

     Inlocuirea punţii se poate face la oricare din service-urile pe care il doriți. Se acordă aceeaşi garanţie. Daca ne comunicati adresa, putem expedia puntea direct la service-ul ales de dumneavoastră.

     Preţurile punţilor le puteti vedea pe ecran în partea stângă, la rubrica PREȚURI.

     De asemenea, mai puteţi intra în posesia unei punţi, deplasându-vă la showroom-ul nostru din Suceava, Str. Traian Vuia nr. 7.  

     Pentru informaţii suplimentare vă rugăm accesaţi "Intrebări frecvente" şi "Termeni comerciali" sau telefonaţi la numărul:


    Tel:  0721 333 400 - Alin PIRVU (inclusiv Signal si WhatsApp)

  

     Vă putem răspunde şi pe e-mail dacă ne trimiteţi un mesaj la adresa valgaf.info@yahoo.com 

                                                          

                                                                                                          Cu respect,

                                                                                                                          Alin PIRVU

 

  • Echipa