Termeni comerciali – condiţii generale de garanţie, vânzare şi service

 

(Ultima actualizare: 06.XII.2019)

 

Art. 1 Preţul mărfii este cel afişat pe website, în cataloage sau oferte promoţionale şi este EX WORKS (loco depozit Valgaf NSD Srl).
 
Art. 2 Punţile comandate se facturează la livrarea din depozit, indiferent de cantitate. Punțile se vând cu obligația de a returna punte defectă la schimb. In anumite situatii ne rezervam dreptul de a solicita depunerea unei garanții de 300 lei pentru returnarea punții defecte. Banii se vor înapoia clientului imediat după recepționarea punții vechi prin virament bancar. 
 
Art. 3 Plăţile se pot efectua numerar, cu ordin de plată sau cu cardul.
 
Art. 4 În cazul în care pentru moment unul din modelele de punți nu se află în stoc, termenul de livrare din Polonia este de maxim 30 de zile pentru livrare normala si 8 zile pentru livrare in regim de urgenta prin UPS.
 
Art. 5 Termenul general de garanţie al punţilor este de este 12 luni fără limită de kilometri pentru modelele Peugeot Partner, Citroen Berlingo si Renault Kangoo şi de 24 luni fără limită de kilometri pentru restul modelelor auto.
 
Art. 6 Constatările pentru probleme de garanție se efectuează numai într-unul din service-urile partenere agreeate de firma noastră.
 
Art. 7 Garanţia acoperă numai intergritatea punții. Garanţia nu acoperă manopera și cheltuielile cu deplasarea autovehiculului la service.
 
Art. 8 In cazul în care sesizarea de garanție se dovedește a fi întemeiată, adică există o problemă tehnică la elementele de uzură și puntea conține seria aplicată de noi, se procedează la înlocuirea punții defecte cu alta nouă.
 
Art. 9 Nu fac obiectul garanţiei barele de torsiune rupte ca urmare a supraîncărcării autovehiculului.
 
Art. 10 Nu fac obiectul garanţiei defecţiunile apărute la maşină, care nu se află localizate la punte. Ex: rulmenţi butuc roată, cilindri frână, repartitor frână, discuri de frână, etc.
 
Art. 11 Preţul punţii şi manopera de înlocuire nu include şi remediarea defecţiunilor constatate cu ocazia demontării punţii defecte cum ar fi defecţiuni la sistemul de frânare, la roţi, amortizoare, etc. (Ex: cabluri de frână, rulmenţi butuc roată, cilindri frână, repartitor frână, discuri de frână, etc.).
 
Art. 12 In cazul în care clientul nu mai dorește folosirea punții achiziționate de la noi, aceasta se poate returna în termen de 14 zile de la livrare cu achitarea de catre acesta a costurilor integrale de transport tur-retur. Nu se acceptă retur punțile care au fost montate pe mașină și au fost folosite.
 
Art. 13 Banii se returnează imediat (în maxim 48 de ore) numai prin virament, în contul bancar al clientului, ulterior recepționării punții de catre firma noastră. Nu se returnează bani numerar. De aceea, în momentul returnării produsului vă rugăm să furnizați și datele bancare pentru transferul banilor.
  • Echipa